Stop global whining

Kui globaalne soojenemine on paljude (sh teadlaste) jaoks tõestamata fiktsioon, siis üleilmne virisemis- ja hädaldamisprotsess on kahjuks karm ning tüütu reaalsus. Teemasid selleks leiab piirideta inimfantaasia lõputult. Alates pimendatud tänavatest kuni planeet Nibiruni.

Lõpu sellele tüütule vingumisele ja hädaldamisele saad teha aga ainult Sina ise. Tegelikult pole see üldse keeruline ega nõua Sinult erilisi supervõimeid. Piisab, kui vaatad endas ja enda ümber ringi ja mõistad, kui palju Sulle tegelikult on antud. Mille kõige üle võiksid Sa rõõmu ja uhkust tunda.

Juhul, kui see Sulle ilmavõimatu ülesandena tundub, siis siit leiad õpetliku video, mis Sinu hetkeolukorra päris adekvaatsesse valgusesse asetab. 

Globaalse virina kiiremaks lõpetamiseks võid saata selle lingi edasi 25 oma parimale sõbrale-tuttavale. Või vähemalt neile, kes seda Sinu arvates kõige rohkem vajavad.

Boonusena lisaks siia veel ühe enesehinnangut tõstva video meie meeslugejatele. Ühtlasi oleks see ka kuu šovinistlikuks mõtteavalduseks. 

PS. Muuseas, kas teadsid, et hiina keeles puudub sõna ‘probleem’? Selle asemel kasutatakse sõna ‘võimalus’.