KODUKANA KAAGATUS

Kodu on kõige kese. Kodu on püha, kodu on kultus. Kodu on moes. Ka kõige karmimast peoloomast saab koduseinte toel ja vahel leebe koduvana, kes tegeleb oma kodukino vaadates kodukäsitööga. Oma koduvillases kodukuues pakume kodurahu eksitama tulnud külalistele klaasikese kodupruulitud koduõlut või kodumaist koduveini. Kodutunnet aitavad sublimeerida graatsilised koduloomad, kes koduste einete toel kauniks ja kogukaks on kasvanud. Kodusõjal siinses kodusoojuses kohta pole.

Kodustamiseks kõlbab kõik, välja arvatud/kaasaarvatud kodutud. Koduköögi aknalaual kosuvad külluslikult köögiviljad ja ürdid, ahjus küpsevad kodused hõrgutised kodukondsete hüvanguks, koduõpetajad korraldavad koduvisiite kodukoolituse kvaliteedi kasvatamiseks, kodukontoris teenime kodurahu kindlustamiseks tulu ka kodulaenu katmiseks ning korraldame kodutööde kõrval koos kodustega ka kodukontserte.

Kuidas küll kodukanti veelgi kodusemaks muuta? Kindlasti koduraviga. Olgu tegu kodulinna, koduküla või kodutaluga, alustada tuleb koduapteegist. Kaitseme kodakondseid koletute kontsernide eest mõnusalt maalähedase meditsiini ja moodsalt mitteametlike medikamentidega. Arstid ja apteegid on aegunud, tõelise tervise toob tahe teha teisiti. Manusta siis MMS-i või DDT-d või muud kodukeemiat, mis moodsam ja kodusem tundub, vahet pole.

Tervitame tulevasi kodukäijaid!
 
KUU RETSEPT: KODUNE LEIVAKALI.
Koostis:
Vesi
Linnaseleib
Pärm
Suhkur
 
Keed ära 10 L vett. Lisa linnaseleib. pane leib ligunema. (2-3 tundi.)
Lase jahtuda. Kui temperatuur on alla 40 C, lisa suhkur ja pärm.
Nüüd lase paar päeva lahtiselt käärida.
Ankrusse. Või pudelisse.
Kes natuke rohkem suhkrut ja pärmi lisab, rooli istuda ei tohiks.
Klõmm.