PINGE MMXII

Oli ju sümpaatne aasta, kas polnud?

… hea, et veel pilli lahti ei võtnud. Eks tegelikkuses oli ju nii mõnigi hetk selline, mis muutis pihu higiseks ja suu kuivaks või sikutas suu ja silmanurgad alla-ülespoole.

Pingekruvimist on igatahes olnud piisavalt terve aasta. Mis iseenesest polegi ehk paha, sest ilusat kõla tekitab ikka ainult pingul pillikeel.

Teatavasti aga võib liiga pingulkeel harmooniliste helide asemel hoopis katkeda.

Soovime kogu südamest, et Sinu eesseisev pühade- ja puhkeaeg oleks täis kauneid hetki koos lähedaste ja sõpradega, ikka nendega, kellest hoolid Sina ja kes hoolivad Sinust.

Et meie kõigi pingul häälepaelad annaksid järele ning närvilise nurina asemel kostuks sealt rõõmsaid jõululaule. Et hingesopis kripeldava rahutuse ja rahulolematuse asemel tõuseks sära ja soojus kõigi meie südamesse ning silmadesse.

Ning et ka meie traditsioonilise pühadekaardi lõpus olev soov täitub peatselt.

Masti jõulukaardi vaatamiseks palun klõpsa aastanumbrile

Kliki aastaarvul

või vaata seda SIIT

 

TENSION MMXII

What a sympathetic year it was, wasn’t it?

… good that not too much tears were shed. In reality there were moments that made palms sweaty and mouths dry or pulled down the corners of our eyes and mouth.

The tension was rising through all the year. And that’s really not bad, because a good sound comes only from taut string.

But as we all know the twanging string may easily break. Instead of harmonious sounds.

We wish You from all of our hearts that this season of holidays and vacations would be filled with precious moments with friends and family. With these You care about and who care about You.

We wish that all our hypertonic vocal cords will ease up and instead of nervous mumbling the joyful Christmas songs will come out.

That instead of distress and unrest in our souls the warmth and sparkles will make our eyes shine.

And the wish in the end of our traditional Christmas card will turn into reality soon enough.

To see our Christmas card, please click on a picture MMXII.

CLICK