Tahad ilusamat tööd?

jag_black_2.jpg

Milline puuraidur, kraavihall või projektijuht poleks nõrkusehetkedel unistanud moefotograafi kaunist kutsest. Muudkui lenda nagu töökas mesimumm rahuloleva suminaga ühelt modellilt teisele ja korja kaamerasse ihaldusväärset ‘õietolmu’ – ilu. Ning nagu modellidest veel vähe oleks, ka täitsa tavalised naisterahvad, vanusest ja välimusest sõltumata, ajavad ennast sinu ees puhevile, üritades endast ikka seda ilusamat ja paremat külge ette seada. Mõned vähemteadlikumad kipuvad koguni fotograafi tundliku fotosilma ees endalt viimaseidki hilpe seljast koorima, et oma aegumatuid jooni ja kurve demonstreerida. Mitte töö vaid selge sulavõi.

Juhul kui Sind, armas lugeja, on tabanud valus koondamiskirves või plaanid Sa oma rutiinset ametit millegi glamuursema vastu vahetada, siis pakume Sulle võimaluse proovida moefotograafi ametit oma kodu või töökoha seinte vahelt lahkumata. Täpsemalt, isegi toolilt tõusmata.

Siin on Sulle võimalus klõpsida pilte, vormistada need kiiresti portfoolioks ning saata laiali kõigile kohalikele ja globaalsetele moekeisritele ning teistele potentsiaalsetele tööpakkujatele.

Kui Sulle aga moekeisrid allergilise reaktsiooni esile kutsuvad ning anorektikutest naisehakatised külmaks jätavad, siis pakume Sulle märksa mehisemat võimalust oma loovust rakendada.