Lubadus

Peale küllusliku aastavahetuse pidusööki kamina ees hõõgveini nautides kipuvad inimesed algavaks aastaks igasuguseid lubadusi andma. Sõltuvalt manustatud hõõgveini hulgast kipuvad mõned lubadused transformeeruma soovunelmateks. Küll lubab veendunud maiasmokk kaalu kaotamise nimel edaspidi ainult kapsast toituda või krooniline laiskvorst mitme inimese tööga hakkama saada.

Nukker ja naljakas on kui mõõdutunne kipub kaduma ka mõnel muidu täiesti ontlikul firmajuhil. Ilma reaalse katteta antud lubadus algaval aastal paremini töötada tähendab ilmselt seda, et eelmisel aastal on lihtlabaselt seanahka veetud või puudub lubajal side reaalse maailmaga.

Kuna Masti peadest on hõõgveiniaurud juba ammu lahkunud, siis lubame me algavaks aastaks vaid ühte. Et anname klientide heaks endast jätkuvalt parimat ning teeme seda nii hästi kui oskame. Kui oskust napib, siis õpime juurde.  Oleme kindlad, et sellest lubadusest kinni pidades võime endale järgneval aastavahetusel hõõgveini sisse ka tilga XO konjakit lisada. Präänikutest rääkimata.

Head Uut Aastat kõigile!